Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кулініч, О. М.![]() |
|
dc.contributor.author | Замай, Ж. В.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-07-01T07:46:54Z | |
dc.date.available | 2021-07-01T07:46:54Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22803 | |
dc.description | Кулініч, О. М. Можливість використання порошку із броколі та цвітної капусти в технології пшеничного хліба / О. М. Кулініч ; наук. керівник Ж. В. Замай // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 354-355. | en_US |
dc.description.abstract | Проаналізувавши статтю, можна зробити висновок, що отримані зразки пшеничного хліба з додаванням досліджуваних порошків капусти виявили приємні органолептичні властивості, пористу м’якушку, привабливий колір. Включення їх в раціон харчування сприятиме поліпшенню структури харчування, збільшенню асортименту пшеничного хліба. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | порошк | en_US |
dc.subject | броколі | en_US |
dc.subject | цвітна капуста | en_US |
dc.subject | технологія | en_US |
dc.subject | пшеничний хліб | en_US |
dc.title | Можливість використання порошку із броколі та цвітної капусти в технології пшеничного хліба | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |