dc.contributor.author |
Прибитько, В. М.
|
|
dc.contributor.author |
Челябієва, В. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-02T06:27:42Z |
|
dc.date.available |
2021-07-02T06:27:42Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22824 |
|
dc.description |
Прибитько, В. М. Розробка рецептури та технології приготування морквяно-вівсяного печива / В. М. Прибитько ; наук. керівник В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 361-362. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою роботи є розробка рецептури і технології приготування вівсяного печива з
додаванням моркви. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
розробка рецептури |
en_US |
dc.subject |
технологія приготування |
en_US |
dc.subject |
морквяно-вівсяне печиво |
en_US |
dc.title |
Розробка рецептури та технології приготування морквяно-вівсяного печива |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |