dc.contributor.author |
Прус, І. О.
|
|
dc.contributor.author |
Челябієва В. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-02T06:34:56Z |
|
dc.date.available |
2021-07-02T06:34:56Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22825 |
|
dc.description |
Прус, І. О. Розробка рецептури печива гречаного з використанням вторинної рослинної сировини / І. О. Прус ; наук. керівник В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 362-364. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою роботи є розробка печива здобного з використанням добавки вторинної
рослинної сировини – порошку з яблучних насіннєвих камер – для поліпшення його
споживних властивостей та підвищення стійкості. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
рецептури |
en_US |
dc.subject |
печиво |
en_US |
dc.subject |
гречане печиво |
en_US |
dc.subject |
вторинна рослинна сировина |
en_US |
dc.title |
Розробка рецептури печива гречаного з використанням вторинної рослинної сировини |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |