IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Розробка рецептури печива гречаного з використанням вторинної рослинної сировини

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Прус, І. О.
dc.contributor.author Челябієва В. М.
dc.date.accessioned 2021-07-02T06:34:56Z
dc.date.available 2021-07-02T06:34:56Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22825
dc.description Прус, І. О. Розробка рецептури печива гречаного з використанням вторинної рослинної сировини / І. О. Прус ; наук. керівник В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 362-364. en_US
dc.description.abstract Метою роботи є розробка печива здобного з використанням добавки вторинної рослинної сировини – порошку з яблучних насіннєвих камер – для поліпшення його споживних властивостей та підвищення стійкості. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.subject рецептури en_US
dc.subject печиво en_US
dc.subject гречане печиво en_US
dc.subject вторинна рослинна сировина en_US
dc.title Розробка рецептури печива гречаного з використанням вторинної рослинної сировини en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу