Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Прус, І. О.![]() |
|
dc.contributor.author | Челябієва В. М.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-07-02T06:34:56Z | |
dc.date.available | 2021-07-02T06:34:56Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22825 | |
dc.description | Прус, І. О. Розробка рецептури печива гречаного з використанням вторинної рослинної сировини / І. О. Прус ; наук. керівник В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 362-364. | en_US |
dc.description.abstract | Метою роботи є розробка печива здобного з використанням добавки вторинної рослинної сировини – порошку з яблучних насіннєвих камер – для поліпшення його споживних властивостей та підвищення стійкості. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | рецептури | en_US |
dc.subject | печиво | en_US |
dc.subject | гречане печиво | en_US |
dc.subject | вторинна рослинна сировина | en_US |
dc.title | Розробка рецептури печива гречаного з використанням вторинної рослинної сировини | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |