IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Дослідження впливу порошку із насіння гарбуза на фізико-хімічні та органолептичні показники якості пшеничного хліба

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Яцко, Ю. С.
dc.contributor.author Замай, Ж. В.
dc.date.accessioned 2021-07-02T06:59:08Z
dc.date.available 2021-07-02T06:59:08Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22828
dc.description Яцко, Ю. С. Дослідження впливу порошку із насіння гарбуза на фізико-хімічні та органолептичні показники якості пшеничного хліба / Ю. С. Яцко, Ж. В. Замай // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 368-369. en_US
dc.description.abstract Мета дослідження: розробка технології приготування пшеничного хліба, збагаченого звичайним і пророщеним насінням гарбуза. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.subject насіння гарбуза en_US
dc.subject фізико-хімічний показник en_US
dc.subject органолептичний показник en_US
dc.subject пшеничний хліб en_US
dc.title Дослідження впливу порошку із насіння гарбуза на фізико-хімічні та органолептичні показники якості пшеничного хліба en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу