dc.contributor.author |
Голуб, Д. Р.
|
|
dc.contributor.author |
Соломаха, І. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-02T07:14:39Z |
|
dc.date.available |
2021-07-02T07:14:39Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22830 |
|
dc.description |
Голуб, Д. Р. Особливості структурного формування продукту готельно-туристичного бізнесу / Д. Р. Голуб ; наук. керівник І. В. Соломаха // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 375-378. |
en_US |
dc.description.abstract |
З метою підвищення рівня якості та культури обслуговування, а також
конкурентоздатності на світовому ринку підприємства готельно-ресторанного бізнесу повинні
пропонувати не лише високий рівень комфорту, але й широкий спектр додаткових послуг.
Сервіс готелю доцільно формувати не за принципом попиту, а за принципом пропозиції. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
готельно-туристичний бізнес |
en_US |
dc.subject |
туристична галузь |
en_US |
dc.subject |
кемпінг |
en_US |
dc.subject |
мотель |
en_US |
dc.subject |
туристична база |
en_US |
dc.subject |
котедж |
en_US |
dc.title |
Особливості структурного формування продукту готельно-туристичного бізнесу |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |