IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Особливості структурного формування продукту готельно-туристичного бізнесу

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Голуб, Д. Р.
dc.contributor.author Соломаха, І. В.
dc.date.accessioned 2021-07-02T07:14:39Z
dc.date.available 2021-07-02T07:14:39Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22830
dc.description Голуб, Д. Р. Особливості структурного формування продукту готельно-туристичного бізнесу / Д. Р. Голуб ; наук. керівник І. В. Соломаха // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 375-378. en_US
dc.description.abstract З метою підвищення рівня якості та культури обслуговування, а також конкурентоздатності на світовому ринку підприємства готельно-ресторанного бізнесу повинні пропонувати не лише високий рівень комфорту, але й широкий спектр додаткових послуг. Сервіс готелю доцільно формувати не за принципом попиту, а за принципом пропозиції. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.subject готельно-туристичний бізнес en_US
dc.subject туристична галузь en_US
dc.subject кемпінг en_US
dc.subject мотель en_US
dc.subject туристична база en_US
dc.subject котедж en_US
dc.title Особливості структурного формування продукту готельно-туристичного бізнесу en_US
dc.type Working Paper en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record