Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Голуб, Д. Р.![]() |
|
dc.contributor.author | Соломаха, І. В.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-07-02T07:14:39Z | |
dc.date.available | 2021-07-02T07:14:39Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22830 | |
dc.description | Голуб, Д. Р. Особливості структурного формування продукту готельно-туристичного бізнесу / Д. Р. Голуб ; наук. керівник І. В. Соломаха // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 375-378. | en_US |
dc.description.abstract | З метою підвищення рівня якості та культури обслуговування, а також конкурентоздатності на світовому ринку підприємства готельно-ресторанного бізнесу повинні пропонувати не лише високий рівень комфорту, але й широкий спектр додаткових послуг. Сервіс готелю доцільно формувати не за принципом попиту, а за принципом пропозиції. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | готельно-туристичний бізнес | en_US |
dc.subject | туристична галузь | en_US |
dc.subject | кемпінг | en_US |
dc.subject | мотель | en_US |
dc.subject | туристична база | en_US |
dc.subject | котедж | en_US |
dc.title | Особливості структурного формування продукту готельно-туристичного бізнесу | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |