IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Напрями удосконалення конкурентної стратегії ресторанного бізнесу в сучасних умовах

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Павлова, О. А.
dc.date.accessioned 2021-07-02T13:14:22Z
dc.date.available 2021-07-02T13:14:22Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22857
dc.description Павлова, О. А. Напрями удосконалення конкурентної стратегії ресторанного бізнесу в сучасних умовах : дипломна робота : освітньо-професійна програма «Менеджмент» / О. А. Павлова ; керівник роботи С. В. Повна ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра менеджменту та державної служби. – Чернігів, 2021. – 70 с. en_US
dc.description.abstract Об'єктом дослідження роботи є удосконалення конкурентних переваг ресторану «Золотий берег». Предметом дослідження роботи є економічні, фінансові, виробничі, організаційні переваги створення конкурентоспроможності ресторану «Золотий берег». Метою роботи є дослідження та обґрунтування теоретичних аспектів конкуренції підприємства на ринку ресторанних послуг, здійснення аналізу сучасного стану ресторану "Золотий берег" та конкурентних його переваг. Методи дослідження – економіко-статистичний, математичний, експертний, соціологічне опитування, статистичний, системнофункціональний Робота охоплює дослідження теоретичних і практичних засад діагностики конкурентоспроможності фірми в сучасних умовах господарювання, аналіз конкурентоспроможності досліджуваної фірми на ринку ресторанних послуг та оцінку її фінансових результатів діяльності, аналіз сучасного стану ресторану "Золотий берег", оцінка внутрішніх факторів конкурентоспроможності ресторану "Золотий берег", оцінка сили конкуренції на ринку ресторанних послуг. СВОТ-аналіз, заходи щодо удосконалення конкурентної стратегії, економічне обґрунтування заходів та оцінка їх впливу на майбутні результати ресторану. Результати впроваджені у діяльність органів виконавчої влади м. Чернігів. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject конкурентоспроможність підприємства en_US
dc.subject механізм управління конкурентоспроможністю підприємства en_US
dc.subject ресторанне господарство en_US
dc.subject конкурентна стратегія en_US
dc.subject конкурентні переваги en_US
dc.subject competitiveness of the enterprise en_US
dc.subject the mechanism of management of the competitiveness of the enterprise en_US
dc.subject restaurant government en_US
dc.subject competitive strategy en_US
dc.subject competitive perevagi en_US
dc.title Напрями удосконалення конкурентної стратегії ресторанного бізнесу в сучасних умовах en_US
dc.type Thesis en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу