ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кузьомка, З. М.
dc.date.accessioned 2021-07-04T10:40:28Z
dc.date.available 2021-07-04T10:40:28Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22867
dc.description Кузьомка, З. М. Біологічне землеробство: світовий досвід / З. М. Кузьомка // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 420-422. en_US
dc.description.abstract У багатьох країнах світу є розуміння того, що біологічне (органічне) землеробство є вимогою часу. Передумовами розвитку органічного землеробства є природні (ґрунтовокліматичні), економічні і політичні фактори. Його розвитку перешкоджають більш високі ринкові ціни, ніж на продукти харчування, вироблені за традиційними технологіями. Але інтерес до органічного землеробства зростає внаслідок підвищення рівня життя, уваги до здоров’я людей. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» en_US
dc.subject біологічне землеробство en_US
dc.subject сільськогосподарська продукція en_US
dc.title Біологічне землеробство: світовий досвід en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу