Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кузьомка, З. М.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-07-04T10:40:28Z | |
dc.date.available | 2021-07-04T10:40:28Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22867 | |
dc.description | Кузьомка, З. М. Біологічне землеробство: світовий досвід / З. М. Кузьомка // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 420-422. | en_US |
dc.description.abstract | У багатьох країнах світу є розуміння того, що біологічне (органічне) землеробство є вимогою часу. Передумовами розвитку органічного землеробства є природні (ґрунтовокліматичні), економічні і політичні фактори. Його розвитку перешкоджають більш високі ринкові ціни, ніж на продукти харчування, вироблені за традиційними технологіями. Але інтерес до органічного землеробства зростає внаслідок підвищення рівня життя, уваги до здоров’я людей. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» | en_US |
dc.subject | біологічне землеробство | en_US |
dc.subject | сільськогосподарська продукція | en_US |
dc.title | Біологічне землеробство: світовий досвід | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |