IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Біотехнологічні процеси у харчових технологіях : методичні вказівки до організації практичних занять та самостійної роботи здобувачів другого рівня вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології»

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Замай, Ж. В.
dc.date.accessioned 2021-07-05T15:38:18Z
dc.date.available 2021-07-05T15:38:18Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22946
dc.description Біотехнологічні процеси у харчових технологіях : метод. вказівки до організації практ. занять та самост. роботи здобувачів другого рівня вищ. освіти за освіт. програмою «Харчові технології» / уклад. Ж. В. Замай. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 21 с. en_US
dc.description.abstract Метою курсу "Біотехнологічні процеси" у харчових технологіях є формування науково-професійного світогляду магістра спеціальності "Харчові технології" в області поглибленого знання процесів, що протікають при виготовленні харчових продуктів за допомогою мікроорганізмів. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» en_US
dc.title Біотехнологічні процеси у харчових технологіях : методичні вказівки до організації практичних занять та самостійної роботи здобувачів другого рівня вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології» en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record