dc.contributor.author |
Замай, Ж. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-05T15:38:18Z |
|
dc.date.available |
2021-07-05T15:38:18Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22946 |
|
dc.description |
Біотехнологічні процеси у харчових технологіях : метод. вказівки до організації практ. занять та самост. роботи здобувачів другого рівня вищ. освіти за освіт. програмою «Харчові технології» / уклад. Ж. В. Замай. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 21 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою курсу "Біотехнологічні процеси" у харчових технологіях є формування науково-професійного світогляду магістра спеціальності "Харчові технології" в області поглибленого знання процесів, що протікають при виготовленні харчових продуктів за допомогою мікроорганізмів. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» |
en_US |
dc.title |
Біотехнологічні процеси у харчових технологіях : методичні вказівки до організації практичних занять та самостійної роботи здобувачів другого рівня вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології» |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |