dc.contributor.author |
Замай, Ж. В.
|
|
dc.contributor.author |
Сироштан, І. О.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-05T15:45:30Z |
|
dc.date.available |
2021-07-05T15:45:30Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22947 |
|
dc.description |
Біотехнологічні процеси у харчових технологіях : метод. вказівки до виконання лаб. робіт здобувачів другого рівня вищ. освіти за освіт. програмою «Харчові технології» / уклад.: Ж. В. Замай, І. О.Сироштан. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 38 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Лабораторний практикум «Біотехнологічні процеси у харчових технологіях» надає студентам можливість оволодіти основними мікробіологічними та біохімічними методами дослідження, які необхідні майбутньому спеціалісту для роботи на виробництвах та в лабораторіях харчової та біотехнологічної промисловості. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» |
en_US |
dc.title |
Біотехнологічні процеси у харчових технологіях : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів другого рівня вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології» |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |