IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Біотехнологічні процеси у харчових технологіях : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів другого рівня вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології»

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Замай, Ж. В.
dc.contributor.author Сироштан, І. О.
dc.date.accessioned 2021-07-05T15:45:30Z
dc.date.available 2021-07-05T15:45:30Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22947
dc.description Біотехнологічні процеси у харчових технологіях : метод. вказівки до виконання лаб. робіт здобувачів другого рівня вищ. освіти за освіт. програмою «Харчові технології» / уклад.: Ж. В. Замай, І. О.Сироштан. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 38 с. en_US
dc.description.abstract Лабораторний практикум «Біотехнологічні процеси у харчових технологіях» надає студентам можливість оволодіти основними мікробіологічними та біохімічними методами дослідження, які необхідні майбутньому спеціалісту для роботи на виробництвах та в лабораторіях харчової та біотехнологічної промисловості. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» en_US
dc.title Біотехнологічні процеси у харчових технологіях : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів другого рівня вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології» en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record