dc.contributor.author |
Замай, Ж. В.
|
|
dc.contributor.author |
Цибуля, С. Д.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-05T16:02:33Z |
|
dc.date.available |
2021-07-05T16:02:33Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22949 |
|
dc.description |
Інноваційні технології харчових виробництв : метод. вказівки до виконання лаб. робіт здобувачів другого рівня вищ. освіти спец. 181 «Харчові технології» освіт.-проф. програми «Харчові технології» / уклад.: Ж. В. Замай, С. Д. Цибуля. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021.– 23 с. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» |
en_US |
dc.title |
Інноваційні технології харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології» |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |