IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Експертиза харчових продуктів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології" спеціальність 181 "Харчові технології"

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Челябієва, В. М.
dc.date.accessioned 2021-07-06T11:41:32Z
dc.date.available 2021-07-06T11:41:32Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22983
dc.description Експертиза харчових продуктів : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для здобувачів вищ. освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології", спец. 181 "Харчові технології" / уклад. В. М. Челябієва. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021 – 37 с. en_US
dc.description.abstract Під час виконання лабораторних робот студентам пропонується визначити показники харчової продукції, які не вимагаються нормативними документами, але дозволяють оцінити харчову цінність продукції, або встановити наявність фальсифікацій, наприклад, визначення вмісту пектину, вітаміну С, заліза у зефірі, теоброміну у шоколаді. Таким чином, під час виконання лабораторного практикуму студент отримує цінні навички для своєї майбутньої професійної діяльності. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» en_US
dc.title Експертиза харчових продуктів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології" спеціальність 181 "Харчові технології" en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record