IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Розробка проєкту хлібозаводу з установкою 3-х печей Г4-ХПН-25, впровадивши прискорену технологію виробництва хлібобулочних виробів, передбачивши в асортименті сухарні вироби

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Рябець, Я. Ю.
dc.date.accessioned 2021-07-14T19:08:14Z
dc.date.available 2021-07-14T19:08:14Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/23250
dc.description Рябець, Я. Ю. Розробка проєкту хлібозаводу з установкою 3-х печей Г4-ХПН-25, впровадивши прискорену технологію виробництва хлібобулочних виробів, передбачивши в асортименті сухарні вироби : випускна кваліфікаційна робота : 181 «Харчові технології» / Я. Ю. Рябець ; керівник роботи К. М. Іваненко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2021. – 132 с. en_US
dc.description.abstract Тема дипломного проєкту: «Розробити проєкт хлібозаводу з установкою 3-х печей Г4-ХПН-25, впровадивши прискорену технологію виробництва хлібобулочних виробів, передбачивши в асортименті сухарні вироби». Умовою дипломного проєкту передбачений наступний асортимент виробів: 1) Хліб слов’янський подовий масою 0,84 кг; 2) Витушка бериславська масою 0,4 кг; 3) Сухарі київські вагові. В дипломному проєкті наведені розрахунки продуктивності та потужності печей, пофазних та виробничих рецептур, вихід виробів, норми витрати сировини, підбір технологічного обладнання. Дипломний проєкт містить розрахунки санітарно-технічної та енергетичної частини. В технологічних процесах, що пропонуються проєктом застосовані сучасні технології виробництва хлібобулочних виробів. Містить техніко-економічні розрахунки ефективності будівництва даного проєкту. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject хлібозавод en_US
dc.subject хліб en_US
dc.subject витушка en_US
dc.subject сухарі en_US
dc.subject закваска en_US
dc.subject опара en_US
dc.subject тісто en_US
dc.subject bakery en_US
dc.subject bread en_US
dc.subject twig en_US
dc.subject crackers en_US
dc.subject yeast en_US
dc.subject dough en_US
dc.subject dough en_US
dc.title Розробка проєкту хлібозаводу з установкою 3-х печей Г4-ХПН-25, впровадивши прискорену технологію виробництва хлібобулочних виробів, передбачивши в асортименті сухарні вироби en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 Theme of the diploma project: " To develop the project of a bakery with installation of 3 ovens Г4-ХПН-25, having introduced the accelerated technology of production of bakery products, having provided in assortment crackers". The condition of the diploma project is the following assortment of products: 1) Bread Slavic horseradish weighing 0.84 kg; 2) Beryl wax with a weight of 0.4 kg; 3) Kiev hardwoods. In the thesis project presented calculations of performance and capacity furnaces pofaznyh recipes and production output of products, rates of consumption of raw materials, process equipment selection. Diploma project contains some sanitary and energy parts. In industrial processes proposed project used modern technologies of production of bakery products. Provides technical and economic analysis of efficiency of the construction project. en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record