dc.contributor.author |
Рябець, Я. Ю.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-14T19:08:14Z |
|
dc.date.available |
2021-07-14T19:08:14Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/23250 |
|
dc.description |
Рябець, Я. Ю. Розробка проєкту хлібозаводу з установкою 3-х печей Г4-ХПН-25, впровадивши прискорену технологію виробництва хлібобулочних виробів, передбачивши в асортименті сухарні вироби : випускна кваліфікаційна робота : 181 «Харчові технології» / Я. Ю. Рябець ; керівник роботи К. М. Іваненко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2021. – 132 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Тема дипломного проєкту: «Розробити проєкт хлібозаводу з установкою 3-х печей Г4-ХПН-25, впровадивши прискорену технологію виробництва хлібобулочних виробів, передбачивши в асортименті сухарні вироби». Умовою дипломного проєкту передбачений наступний асортимент виробів: 1) Хліб слов’янський подовий масою 0,84 кг; 2) Витушка бериславська масою 0,4 кг; 3) Сухарі київські вагові. В дипломному проєкті наведені розрахунки продуктивності та потужності печей, пофазних та виробничих рецептур, вихід виробів, норми витрати сировини, підбір технологічного обладнання. Дипломний проєкт містить розрахунки санітарно-технічної та енергетичної частини. В технологічних процесах, що пропонуються проєктом застосовані сучасні технології виробництва хлібобулочних виробів. Містить техніко-економічні розрахунки ефективності будівництва даного проєкту. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів |
en_US |
dc.subject |
хлібозавод |
en_US |
dc.subject |
хліб |
en_US |
dc.subject |
витушка |
en_US |
dc.subject |
сухарі |
en_US |
dc.subject |
закваска |
en_US |
dc.subject |
опара |
en_US |
dc.subject |
тісто |
en_US |
dc.subject |
bakery |
en_US |
dc.subject |
bread |
en_US |
dc.subject |
twig |
en_US |
dc.subject |
crackers |
en_US |
dc.subject |
yeast |
en_US |
dc.subject |
dough |
en_US |
dc.subject |
dough |
en_US |
dc.title |
Розробка проєкту хлібозаводу з установкою 3-х печей Г4-ХПН-25, впровадивши прискорену технологію виробництва хлібобулочних виробів, передбачивши в асортименті сухарні вироби |
en_US |
dc.type |
Thesis |
en_US |
dc.description.abstractalt1 |
Theme of the diploma project: " To develop the project of a bakery with installation of 3 ovens Г4-ХПН-25, having introduced the accelerated technology of production of bakery products, having provided in assortment crackers". The condition of the diploma project is the following assortment of products: 1) Bread Slavic horseradish weighing 0.84 kg; 2) Beryl wax with a weight of 0.4 kg; 3) Kiev hardwoods. In the thesis project presented calculations of performance and capacity furnaces pofaznyh recipes and production output of products, rates of consumption of raw materials, process equipment selection. Diploma project contains some sanitary and energy parts. In industrial processes proposed project used modern technologies of production of bakery products. Provides technical and economic analysis of efficiency of the construction project. |
en_US |