dc.contributor.author |
Лузіна, Н. С.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-08-30T07:21:25Z |
|
dc.date.available |
2021-08-30T07:21:25Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/23338 |
|
dc.description |
Харчові технології : рекомендаційний список літератури / уклад. Н. С. Лузіна. – Чернігів : Наукова бібліотека НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 25 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
В Рекомендаційному списку подані навчально-наукові матеріали, що надійшли до фонду Наукової бібліотеки Національного університету «Чернігівська політехніка» з харчових технологій за період з 2016 по 2021 роки. Структура списку складається з п’яти розділів. Перший розділ включає книги, другий – методичні видання, третій – статті з періодичних видань, четвертий – вебографію з питань харчових технологій та останній – посилання на корисні ресурси. В межах розділу видання розміщені за абеткою. Література адресована на допомогу навчальному процесу і має бути корисною студентам, викладачам та аспірантам університету в науковій, навчальній та дослідницькій роботі. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : Наукова бібліотека НУ «Чернігівська політехніка» |
en_US |
dc.subject |
харчові технології |
en_US |
dc.title |
Харчові технології : рекомендаційний список літератури |
en_US |
dc.type |
Other |
en_US |