dc.contributor.author |
Кальченко, В. В.
|
|
dc.contributor.author |
Пасов, Г. В.
|
|
dc.contributor.author |
Цибуля, С. Д.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-09-02T12:30:33Z |
|
dc.date.available |
2021-09-02T12:30:33Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/23365 |
|
dc.description |
Інноваційний інжиніринг харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми Харчові технології / уклад. : В. В. Кальченко, Г. В. Пасов, С. Д. Цибуля. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 24 с. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.title |
Інноваційний інжиніринг харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми Харчові технології |
en_US |
dc.type |
Other |
en_US |