Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Пасов, Г. В. | |
dc.contributor.author | Костенко, І. А. | |
dc.date.accessioned | 2021-09-02T12:59:02Z | |
dc.date.available | 2021-09-02T12:59:02Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/23369 | |
dc.description | Сучасні інструментальні методи та інформаційні технології в наукових дослідженнях : методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" / уклад. : Г. В. Пасов, І. А. Костенко. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 27 с. | en_US |
dc.description.abstract | В методичних вказівках наведені практичні роботи в яких розглядається система загальних принципів і підходів наукового пізнання, методи, технології пізнання, які пов'язані з науковою та практичною професійною діяльністю в галузі, а також розглядаються окремі аспекти використання сучасних інформаційних технологій. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.title | Сучасні інструментальні методи та інформаційні технології в наукових дослідженнях : методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |