IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Харчові технології : методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 "Харчові технології"

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Цибуля, С. Д.
dc.contributor.author Хребтань, О. Б.
dc.contributor.author Замай, Ж. В.
dc.contributor.author Гуменюк, О. Л.
dc.contributor.author Костенко, І. А.
dc.date.accessioned 2021-09-02T13:37:50Z
dc.date.available 2021-09-02T13:37:50Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/23376
dc.description Харчові технології : методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 "Харчові технології" / уклад. : С. Д. Цибуля, О. Б. Хребтань, Ж. В. Замай, О. Л. Гуменюк, І. А. Костенко. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 46 c. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.title Харчові технології : методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 "Харчові технології" en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record