dc.contributor.author |
Денисова, Н. М.
|
|
dc.contributor.author |
Буяльська, Н. П.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-09-03T09:12:24Z |
|
dc.date.available |
2021-09-03T09:12:24Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/23379 |
|
dc.description |
Цивільний захист та охорона праці в галузі : методичні вказівки для самостійної роботи студентів галузі знань 18 "Харчові технології" / уклад. : Н. М. Денисова, Н. П. Буяльська. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 29 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Мета навчальної дисципліни полягає у формуванні у майбутніх фахівців (спеціалістів та магістрів) умінь та компетенції для забезпечення ефективного управління охороною праці та поліпшення умов праці з урахуванням досягнень науково-технічного прогресу та міжнародного досвіду, а також в усвідомленні нерозривної єдності успішної професійної діяльності з обов’язковим дотриманням усіх вимог безпеки праці у конкретній галузі. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.title |
Цивільний захист та охорона праці в галузі : методичні вказівки для самостійної роботи студентів галузі знань 18 "Харчові технології" |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |