dc.contributor.author |
Хребтань, О. Б.
|
|
dc.contributor.author |
Цибуля, С. Д.
|
|
dc.contributor.author |
Замай, Ж. В.
|
|
dc.contributor.author |
Іваненко, К. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-09-03T09:44:09Z |
|
dc.date.available |
2021-09-03T09:44:09Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/23384 |
|
dc.description |
Харчові технології : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" всіх форм навчання / уклад. : О. Б. Хребтань, С. Д. Цибуля, Ж. В. Замай, К. М. Іваненко. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 47 c. |
en_US |
dc.description.abstract |
В Методичних вказівках представлений алгоритм організації та проведення переддипломної практики, вказівки для керівників та студентів, зміст звіту з практики, порядок його оформлення та захисту. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.title |
Харчові технології : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" всіх форм навчання |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |