dc.contributor.author |
Зозуля, Р. В.
|
|
dc.contributor.author |
Денисенко, Т. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-12-03T08:38:46Z |
|
dc.date.available |
2021-12-03T08:38:46Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/24568 |
|
dc.description |
Зозуля, Р. В. Оцінка споживчих властивостей вендінгових апаратів / Р. В. Зозуля ; наук. кер. Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 277-278. |
en_US |
dc.description.abstract |
Висновок, який можна зробити про вендінгові апарати, – це те, що вони являються першим кроком у майбутнє. Їх споживчі властивості не чим не відрізняються від споживчих властивостей звичайних побутових електроприладів і дозволяють інтуїтивно користуватися ними. Таким чином підвищується оптимізація споживачів до користування цими апаратами у повсякденному житті. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
споживчі властивості |
en_US |
dc.subject |
вендінгові апарати |
en_US |
dc.subject |
вендінг |
en_US |
dc.title |
Оцінка споживчих властивостей вендінгових апаратів |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |