Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Зозуля, Р. В. | |
dc.contributor.author | Денисенко, Т. М. | |
dc.date.accessioned | 2021-12-03T08:38:46Z | |
dc.date.available | 2021-12-03T08:38:46Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/24568 | |
dc.description | Зозуля, Р. В. Оцінка споживчих властивостей вендінгових апаратів / Р. В. Зозуля ; наук. кер. Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 277-278. | en_US |
dc.description.abstract | Висновок, який можна зробити про вендінгові апарати, – це те, що вони являються першим кроком у майбутнє. Їх споживчі властивості не чим не відрізняються від споживчих властивостей звичайних побутових електроприладів і дозволяють інтуїтивно користуватися ними. Таким чином підвищується оптимізація споживачів до користування цими апаратами у повсякденному житті. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | споживчі властивості | en_US |
dc.subject | вендінгові апарати | en_US |
dc.subject | вендінг | en_US |
dc.title | Оцінка споживчих властивостей вендінгових апаратів | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |