ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зозуля, Р. В.
dc.contributor.author Денисенко, Т. М.
dc.date.accessioned 2021-12-03T08:38:46Z
dc.date.available 2021-12-03T08:38:46Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/24568
dc.description Зозуля, Р. В. Оцінка споживчих властивостей вендінгових апаратів / Р. В. Зозуля ; наук. кер. Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 277-278. en_US
dc.description.abstract Висновок, який можна зробити про вендінгові апарати, – це те, що вони являються першим кроком у майбутнє. Їх споживчі властивості не чим не відрізняються від споживчих властивостей звичайних побутових електроприладів і дозволяють інтуїтивно користуватися ними. Таким чином підвищується оптимізація споживачів до користування цими апаратами у повсякденному житті. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.subject споживчі властивості en_US
dc.subject вендінгові апарати en_US
dc.subject вендінг en_US
dc.title Оцінка споживчих властивостей вендінгових апаратів en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу