dc.contributor.author |
Бутурлим, Д. А.
|
|
dc.contributor.author |
Бондар, І. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-12-06T09:03:01Z |
|
dc.date.available |
2021-12-06T09:03:01Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/24580 |
|
dc.description |
Бутурлим, Д. А. Вимоги до зерна ярого пивоварного ячменю, технологія післязбиральної переробки та зберігання / Д. А. Бутурлим ; наук. кер. І. М. Бондар // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 296-298. |
en_US |
dc.description.abstract |
У дослідженнях визначили, що зберігати зерно ячменю з вологістю нижче критичної та з добрими показниками якості можна у звичайних сховищах, оскільки це економічно вигідніше. При цьому в перші місяці зберігання основні показники якості поліпшуються в нерегульованих умовах, ніж у регульованих, і до 9 місяців зберігання залишаються сталими. При тривалішому зберіганні зерно ячменю доцільно зберігати в охолодженому стані, оскільки показники більш стабільні впродовж одного року. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
зерно ярого пивоварного ячменю |
en_US |
dc.subject |
технологія |
en_US |
dc.subject |
переробка |
en_US |
dc.subject |
зберігання |
en_US |
dc.subject |
сільське господарство |
en_US |
dc.title |
Вимоги до зерна ярого пивоварного ячменю, технологія післязбиральної переробки та зберігання |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |