IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Вимоги до зерна ярого пивоварного ячменю, технологія післязбиральної переробки та зберігання

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Бутурлим, Д. А.
dc.contributor.author Бондар, І. М.
dc.date.accessioned 2021-12-06T09:03:01Z
dc.date.available 2021-12-06T09:03:01Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/24580
dc.description Бутурлим, Д. А. Вимоги до зерна ярого пивоварного ячменю, технологія післязбиральної переробки та зберігання / Д. А. Бутурлим ; наук. кер. І. М. Бондар // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 296-298. en_US
dc.description.abstract У дослідженнях визначили, що зберігати зерно ячменю з вологістю нижче критичної та з добрими показниками якості можна у звичайних сховищах, оскільки це економічно вигідніше. При цьому в перші місяці зберігання основні показники якості поліпшуються в нерегульованих умовах, ніж у регульованих, і до 9 місяців зберігання залишаються сталими. При тривалішому зберіганні зерно ячменю доцільно зберігати в охолодженому стані, оскільки показники більш стабільні впродовж одного року. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.subject зерно ярого пивоварного ячменю en_US
dc.subject технологія en_US
dc.subject переробка en_US
dc.subject зберігання en_US
dc.subject сільське господарство en_US
dc.title Вимоги до зерна ярого пивоварного ячменю, технологія післязбиральної переробки та зберігання en_US
dc.type Working Paper en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record