dc.contributor.author |
Співак, Н. О.
|
|
dc.contributor.author |
Тимошенко, О. П.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-12-06T11:12:27Z |
|
dc.date.available |
2021-12-06T11:12:27Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/24590 |
|
dc.description |
Співак, Н. О. Вирощування сої за технологією no-till / Н. О. Співак ; наук. кер. О. П. Тимошенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 318-320. |
en_US |
dc.description.abstract |
На сьогодні однією з найбільш важливих характеристик органічного землеробства є мінімізація обробітку ґрунту. Це означає, що передбачається проводити так звану пряму сівбу залишаючи рослинні рештки на поверхні ґрунту. Система no-till дозволяє зменшити витрати на формування урожаю, запобігає розвитку ерозійних процесів, регулює втрати органічної речовини і фізичних властивостей орних земель, сприяє збереженню вологи в ґрунті, істотно поліпшує екологію довкілля. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
вирощування |
en_US |
dc.subject |
соя |
en_US |
dc.subject |
технологія no-till |
en_US |
dc.subject |
біологічні особливості |
en_US |
dc.title |
Вирощування сої за технологією no-till |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |