Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кальченко, В. В. | |
dc.contributor.author | Пасов, Г. В. | |
dc.contributor.author | Замай, Ж. В. | |
dc.date.accessioned | 2021-12-07T13:42:52Z | |
dc.date.available | 2021-12-07T13:42:52Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/24622 | |
dc.description | Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : метод. вказівки виконання практ. робіт з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спец. 181 “Харчові технології” освіт.-проф. програми “Харчові технології” / уклад.: В. В. Кальченко, Г. В. Пасов, Ж. В. Замай. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 51 с. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.title | Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Харчові технології” | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |