IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Безпечність продовольчої сировини та продуктів харчування : методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Буяльська, Н. П.
dc.contributor.author Челябієва, В. М.
dc.date.accessioned 2021-12-08T11:19:53Z
dc.date.available 2021-12-08T11:19:53Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/24635
dc.description Безпечність продовольчої сировини та продуктів харчування : метод. вказівки до лаб. робіт для здобувачів вищ. освіти першого (бакалавр.) рівня спец. 181 «Харчові технології» / уклад.: Н. П. Буяльська, В. М. Челябієва, Н. М. Денисова. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 112 с. en_US
dc.description.abstract Метою курсу є формування сучасного наукового світогляду в області безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини, формування необхідних в майбутній практичній діяльності спеціаліста умінь та навичок щодо визначення небезпечних речовин у продуктах харчування та способів протидії їх шкідливому впливу. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.title Безпечність продовольчої сировини та продуктів харчування : методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу