IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Чинники підвищення конкурентоспроможності туристичних підприємств в сучасних умовах

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Курпас, Д. О.
dc.date.accessioned 2021-12-28T11:54:42Z
dc.date.available 2021-12-28T11:54:42Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/24838
dc.description Курпас, Д. О. Чинники підвищення конкурентоспроможності туристичних підприємств в сучасних умовах : випускна кваліфікаційна робота : 242 «Туризм» / Д. О. Курпас ; керівник роботи О. І. Гонта ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра туризму . – Чернігів, 2021. – 101 с. en_US
dc.description.abstract Об’єктом дослідження виступає процес забезпечення сталого рівня конкурентоспроможності підприємств, що надають послугу у сфері туризму. Предметом дослідження виступають теоретичні, методологічні та практичні питання управління конкурентоспроможністю послуг у сфері туризму на прикладі «TUI». У роботі досліджуються теоретичні основи ефективності операційної діяльності підприємств на ринку туристичних послуг. Аналізується стан туристичної діяльності « TUI» за 2019-2021 роки. За результатами дослідження підрахована економічна доцільність впровадження вказаних інновацій, проаналізовано структуру та обсяг необхідних витрат, за допомогою аналізу беззбитковості визначено критичні обсяги реалізації нових екологічних турів. Наведені результати аналізу й рекомендації можуть застосовуватися вітчизняними туристичними підприємствами, що на нашу думку, обумовлює практичну цінність роботи. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject конкурентоспроможність en_US
dc.subject туристичне підприємство en_US
dc.subject туризм en_US
dc.subject tourism en_US
dc.subject competitiveness en_US
dc.subject tourist enterprise en_US
dc.title Чинники підвищення конкурентоспроможності туристичних підприємств в сучасних умовах en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 The object of the study is the process of ensuring a sustainable level of competitiveness of enterprises providing services in the field tourism. The subject of the research are theoretical, methodological and practical issues of managing the competitiveness of services in the field of tourism on the example of "TUI". The theoretical bases of efficiency of operational activity of the enterprises in the market of tourist services are investigated in the work. The state of tourist activity of "TUI" for 2019-2021 is analyzed. According to the results of the study, the economic feasibility of implementing these innovations is calculated, the structure and amount of necessary costs are analyzed, the critical volumes of new ecological tours are determined with the help of break-even analysis. These results of the analysis and recommendations can be used by domestic tourism enterprises, which, in our opinion, determines the practical value of the work. en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу