Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Курпас, Д. О. | |
dc.date.accessioned | 2021-12-28T11:54:42Z | |
dc.date.available | 2021-12-28T11:54:42Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/24838 | |
dc.description | Курпас, Д. О. Чинники підвищення конкурентоспроможності туристичних підприємств в сучасних умовах : випускна кваліфікаційна робота : 242 «Туризм» / Д. О. Курпас ; керівник роботи О. І. Гонта ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра туризму . – Чернігів, 2021. – 101 с. | en_US |
dc.description.abstract | Об’єктом дослідження виступає процес забезпечення сталого рівня конкурентоспроможності підприємств, що надають послугу у сфері туризму. Предметом дослідження виступають теоретичні, методологічні та практичні питання управління конкурентоспроможністю послуг у сфері туризму на прикладі «TUI». У роботі досліджуються теоретичні основи ефективності операційної діяльності підприємств на ринку туристичних послуг. Аналізується стан туристичної діяльності « TUI» за 2019-2021 роки. За результатами дослідження підрахована економічна доцільність впровадження вказаних інновацій, проаналізовано структуру та обсяг необхідних витрат, за допомогою аналізу беззбитковості визначено критичні обсяги реалізації нових екологічних турів. Наведені результати аналізу й рекомендації можуть застосовуватися вітчизняними туристичними підприємствами, що на нашу думку, обумовлює практичну цінність роботи. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.subject | туристичне підприємство | en_US |
dc.subject | туризм | en_US |
dc.subject | tourism | en_US |
dc.subject | competitiveness | en_US |
dc.subject | tourist enterprise | en_US |
dc.title | Чинники підвищення конкурентоспроможності туристичних підприємств в сучасних умовах | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.description.abstractalt1 | The object of the study is the process of ensuring a sustainable level of competitiveness of enterprises providing services in the field tourism. The subject of the research are theoretical, methodological and practical issues of managing the competitiveness of services in the field of tourism on the example of "TUI". The theoretical bases of efficiency of operational activity of the enterprises in the market of tourist services are investigated in the work. The state of tourist activity of "TUI" for 2019-2021 is analyzed. According to the results of the study, the economic feasibility of implementing these innovations is calculated, the structure and amount of necessary costs are analyzed, the critical volumes of new ecological tours are determined with the help of break-even analysis. These results of the analysis and recommendations can be used by domestic tourism enterprises, which, in our opinion, determines the practical value of the work. | en_US |