Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Юрченко, Я. О.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2022-01-14T15:46:26Z | |
dc.date.available | 2022-01-14T15:46:26Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25039 | |
dc.description | Юрченко, Я. О. Управління капіталом підприємств м’ясної промисловості в контексті забезпечення їх фінансово-економічної безпеки : випускна кваліфікаційна робота : 073 "Менеджмент" / Я. О. Юрченко ; керівник роботи А. В. Тарасенко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра фінансів, банківської справи та страхування. – Чернігів, 2021. – 92 с. | en_US |
dc.description.abstract | Об’єктом дослідження виступають підприємства м’ясної промисловості. Предметом дослідження випускної кваліфікаційної роботи є засади і механізми управління капіталом підприємств м’ясної промисловості в контексті забезпечення їх фінансово-економічної безпеки. Мета кваліфікаційної роботи полягає у виявлені джерел формування капіталу, виокремити шляхи оптимізації структури капіталу в контексті забезпечення їх фінансово-економічної безпеки на підприємствах м’ясної промисловості. Завданнями роботи є дослідження основ формування капіталу підприємств м’ясної промисловості, дослідження рівня фінансово-економічної безпеки та оцінка управління капіталом підприємств м’ясної промисловості, розробка шляхів оптимізації структури капіталу підприємств м’ясної промисловості. Одержані результати можуть бути використані при плануванні фінансової діяльності підприємств м’ясної промисловості на наступний звітний період. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | фінансово-економічна безпека | en_US |
dc.subject | капітал | en_US |
dc.subject | власний капітал | en_US |
dc.subject | запозичений капітал | en_US |
dc.subject | кредит | en_US |
dc.subject | левередж | en_US |
dc.subject | ліквідність | en_US |
dc.subject | рентабельність | en_US |
dc.subject | фінансова стійкість | en_US |
dc.subject | financial and economic security | en_US |
dc.subject | capital | en_US |
dc.subject | own capital | en_US |
dc.subject | borrowed capital | en_US |
dc.subject | credit | en_US |
dc.subject | leverage | en_US |
dc.subject | liquidity | en_US |
dc.subject | profitability | en_US |
dc.subject | finance | en_US |
dc.title | Управління капіталом підприємств м’ясної промисловості в контексті забезпечення їх фінансово-економічної безпеки | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.description.abstractalt1 | The subject of the final qualification work is the principles and mechanisms of capital management of the meat industry in the context of ensuring their financial and economic security. The purpose of the qualification work is to identify sources of capital formation, to identify ways to optimize the capital structure in the context of ensuring their financial and economic security in the meat industry. The objectives of the work are to study the basics of capital formation of meat industry enterprises, to study the level of financial and economic security and assessment of capital management of meat industry enterprises, to develop ways to optimize the capital structure of meat industry enterprises. The obtained results can be used in planning the financial activities of meat enterprises for the next reporting period. | en_US |