IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Управління капіталом підприємств м’ясної промисловості в контексті забезпечення їх фінансово-економічної безпеки

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Юрченко, Я. О.
dc.date.accessioned 2022-01-14T15:46:26Z
dc.date.available 2022-01-14T15:46:26Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/25039
dc.description Юрченко, Я. О. Управління капіталом підприємств м’ясної промисловості в контексті забезпечення їх фінансово-економічної безпеки : випускна кваліфікаційна робота : 073 "Менеджмент" / Я. О. Юрченко ; керівник роботи А. В. Тарасенко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра фінансів, банківської справи та страхування. – Чернігів, 2021. – 92 с. en_US
dc.description.abstract Об’єктом дослідження виступають підприємства м’ясної промисловості. Предметом дослідження випускної кваліфікаційної роботи є засади і механізми управління капіталом підприємств м’ясної промисловості в контексті забезпечення їх фінансово-економічної безпеки. Мета кваліфікаційної роботи полягає у виявлені джерел формування капіталу, виокремити шляхи оптимізації структури капіталу в контексті забезпечення їх фінансово-економічної безпеки на підприємствах м’ясної промисловості. Завданнями роботи є дослідження основ формування капіталу підприємств м’ясної промисловості, дослідження рівня фінансово-економічної безпеки та оцінка управління капіталом підприємств м’ясної промисловості, розробка шляхів оптимізації структури капіталу підприємств м’ясної промисловості. Одержані результати можуть бути використані при плануванні фінансової діяльності підприємств м’ясної промисловості на наступний звітний період. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject фінансово-економічна безпека en_US
dc.subject капітал en_US
dc.subject власний капітал en_US
dc.subject запозичений капітал en_US
dc.subject кредит en_US
dc.subject левередж en_US
dc.subject ліквідність en_US
dc.subject рентабельність en_US
dc.subject фінансова стійкість en_US
dc.subject financial and economic security en_US
dc.subject capital en_US
dc.subject own capital en_US
dc.subject borrowed capital en_US
dc.subject credit en_US
dc.subject leverage en_US
dc.subject liquidity en_US
dc.subject profitability en_US
dc.subject finance en_US
dc.title Управління капіталом підприємств м’ясної промисловості в контексті забезпечення їх фінансово-економічної безпеки en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 The subject of the final qualification work is the principles and mechanisms of capital management of the meat industry in the context of ensuring their financial and economic security. The purpose of the qualification work is to identify sources of capital formation, to identify ways to optimize the capital structure in the context of ensuring their financial and economic security in the meat industry. The objectives of the work are to study the basics of capital formation of meat industry enterprises, to study the level of financial and economic security and assessment of capital management of meat industry enterprises, to develop ways to optimize the capital structure of meat industry enterprises. The obtained results can be used in planning the financial activities of meat enterprises for the next reporting period. en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record