IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Розроблення рецептурного складу йогуртів на основі рослинного молока

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Картак, О. В.
dc.date.accessioned 2022-02-01T09:47:15Z
dc.date.available 2022-02-01T09:47:15Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/25284
dc.description Картак, О. В. Розроблення рецептурного складу йогуртів на основі рослинного молока : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / О. В. Картак ; керівник роботи Ж. В. Замай ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2021. – 49 с. en_US
dc.description.abstract У кваліфікаційній роботі доведена та експериментально досліджена можливість виготовлення йогурту на рослинному молоці. Розроблені відповідні рецепти. Проведено аналітичний огляд джерел інформації, на основі яких визначено напрямок самого дослідження. Його кінцевим результатом є створення нового функціонального харчового продукту. Проведено порівняльну характеристику органолептичних показників, фізико-хімічних показників контрольного продукту та виробів, виготовлених за розробленою рецептурою. Досліджено можливість заміни коров’ячого молока рослинним. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject йогурт en_US
dc.subject мигдальне en_US
dc.subject вівсяне en_US
dc.subject гречане молоко en_US
dc.subject закваски en_US
dc.subject yogurt en_US
dc.subject almond en_US
dc.subject oat en_US
dc.subject buckwheat milk en_US
dc.subject sourdough en_US
dc.title Розроблення рецептурного складу йогуртів на основі рослинного молока en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 In the qualification work the possibility of making yoghurt on vegetable milk is substantiated and experimentally investigated. Appropriate recipes have been developed. An analytical review of information sources was conducted, on the basis of which the direction of own research was determined, the end result of which is the creation of a new functional food product. The comparative characteristic of organoleptic, physical and chemical indicators of the control product and the products made according to the developed recipes is carried out. The possibility of replacing cow's milk with vegetable milk has been studied. en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record