IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Обґрунтування проєкту впровадження технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів з додаванням вівсяного борошна та яблучного пюре

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Моторко, О. А.
dc.contributor.author Адамович, В.В.
dc.date.accessioned 2022-02-01T09:59:49Z
dc.date.available 2022-02-01T09:59:49Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/25285
dc.description Моторко, О. А. Обґрунтування проєкту впровадження технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів з додаванням вівсяного борошна та яблучного пюре : міжкафедральна випускна кваліфікаційна робота разом зі здобувачем вищої освіти гр. МПМп-201 : 181 "Харчові технології" / О. А. Моторко, В. В. Адамович ; керівник роботи С. І. Пономаренко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2021. – 86 с. en_US
dc.description.abstract Випускна кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаної літератури і додатків. Перший розділ присвячений теоретичним питанням організації процесів технічного переобладнання на сучасному підприємстві, класифікації проектів, значенню інноваційної діяльності для розвитку підприємства. В другому розділі проводиться комплексний аналіз технологічного процесу виготовлення бісквітів на основі вівсяного борошна та яблучного пюре. В третьому розділі випускної кваліфікаційної роботи розглянуто пропозиції щодо обґрунтування впровадження технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів з додаванням вівсяного борошна та яблучного пюре. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject проєкт en_US
dc.subject інновація en_US
dc.subject технологія en_US
dc.subject технологічний процес en_US
dc.subject project en_US
dc.subject innovation en_US
dc.subject technology en_US
dc.subject technological process en_US
dc.title Обґрунтування проєкту впровадження технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів з додаванням вівсяного борошна та яблучного пюре en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 The final qualifying work consists of an introduction, three chapters, conclusions, list of references and appendices. The first section is devoted to theoretical issues of organization of technical re-equipment processes at a modern enterprise, classification of projects, the importance of innovation for enterprise development. The second section provides a comprehensive analysis of the technological process of making biscuits based on oatmeal and apple puree. The third section of the final qualifying work considers proposals to justify the introduction of a technological line for the production of flour confectionery with the addition of oatmeal and apple puree. en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу