IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Напрямки удосконалення інноваційного менеджменту на підприємстві в умовах карантинних обмежень

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Федяй, І. І.
dc.date.accessioned 2022-02-09T11:11:07Z
dc.date.available 2022-02-09T11:11:07Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/25375
dc.description Федяй, І. І. Напрямки удосконалення інноваційного менеджменту на підприємстві в умовах карантинних обмежень : випускна кваліфікаційна робота : 073 «Менеджмент» / І. І. Федяй ; керівник роботи О. С. Лашук ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра публічного управління та менеджменту організацій. – Чернігів, 2021. – 80 с. en_US
dc.description.abstract Актуальність теми кваліфікаційна роботи полягає в тому, що інноваційний менеджмент став найбільш ефективним методом механізму ринкового господарювання. У сучасному діловому світі більше ніж коли-небудь в попередні епохи, єдиним постійним фактором успіху є зміни, нововведення. Економічна категорія “інновація” означає нововведення, тобто реалізований на ринку результат діяльності по створенню нового продукту або нової технології. Мета кваліфікаційна роботи є аналіз і розробка основних напрямків удосконалення інноваційного менеджменту на підприємстві ТОВ «СІЛЬПО – ФУД» в умовах карантинних обмежень. Предмет дослідження – теоретичні та практичні аспекти організації інноваційного менеджменту ТОВ «СІЛЬПО – ФУД». Об’єкт дослідження процеси удосконалення інноваційного менеджменту на підприємстві ТОВ «СІЛЬПО – ФУД» в умовах карантинних обмежень. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject інновація en_US
dc.subject інноваційна діяльність en_US
dc.subject інноваційний менеджмент en_US
dc.subject конкурентоспроможність en_US
dc.subject науково-дослідна та дослідно-конструкторська робота en_US
dc.subject innovation en_US
dc.subject innovation activity en_US
dc.subject innovation management en_US
dc.subject competitiveness en_US
dc.subject research and development work en_US
dc.title Напрямки удосконалення інноваційного менеджменту на підприємстві в умовах карантинних обмежень en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 The relevance of the topic of qualifying work is that innovation management has become the most effective method of market economy. In today's business world more than ever in previous eras, the only constant factor of success is change, innovation. Economic category "innovation" means innovation, ie the result of activities on the market to create a new product or new technology. The purpose of the qualification work is the analysis and development of the main directions of improvement of innovation management at the enterprise LLC "SILPO - FOOD" in the conditions of quarantine restrictions. The subject of research - theoretical and practical aspects of the organization of innovation management LLC "SILPO - FOOD". The object of research is the processes of improving innovation management at the enterprise LLC "SILPO - FOOD" in the conditions of quarantine restrictions. en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу