Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Федяй, І. І.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2022-02-09T11:11:07Z | |
dc.date.available | 2022-02-09T11:11:07Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25375 | |
dc.description | Федяй, І. І. Напрямки удосконалення інноваційного менеджменту на підприємстві в умовах карантинних обмежень : випускна кваліфікаційна робота : 073 «Менеджмент» / І. І. Федяй ; керівник роботи О. С. Лашук ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра публічного управління та менеджменту організацій. – Чернігів, 2021. – 80 с. | en_US |
dc.description.abstract | Актуальність теми кваліфікаційна роботи полягає в тому, що інноваційний менеджмент став найбільш ефективним методом механізму ринкового господарювання. У сучасному діловому світі більше ніж коли-небудь в попередні епохи, єдиним постійним фактором успіху є зміни, нововведення. Економічна категорія “інновація” означає нововведення, тобто реалізований на ринку результат діяльності по створенню нового продукту або нової технології. Мета кваліфікаційна роботи є аналіз і розробка основних напрямків удосконалення інноваційного менеджменту на підприємстві ТОВ «СІЛЬПО – ФУД» в умовах карантинних обмежень. Предмет дослідження – теоретичні та практичні аспекти організації інноваційного менеджменту ТОВ «СІЛЬПО – ФУД». Об’єкт дослідження процеси удосконалення інноваційного менеджменту на підприємстві ТОВ «СІЛЬПО – ФУД» в умовах карантинних обмежень. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | інновація | en_US |
dc.subject | інноваційна діяльність | en_US |
dc.subject | інноваційний менеджмент | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.subject | науково-дослідна та дослідно-конструкторська робота | en_US |
dc.subject | innovation | en_US |
dc.subject | innovation activity | en_US |
dc.subject | innovation management | en_US |
dc.subject | competitiveness | en_US |
dc.subject | research and development work | en_US |
dc.title | Напрямки удосконалення інноваційного менеджменту на підприємстві в умовах карантинних обмежень | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.description.abstractalt1 | The relevance of the topic of qualifying work is that innovation management has become the most effective method of market economy. In today's business world more than ever in previous eras, the only constant factor of success is change, innovation. Economic category "innovation" means innovation, ie the result of activities on the market to create a new product or new technology. The purpose of the qualification work is the analysis and development of the main directions of improvement of innovation management at the enterprise LLC "SILPO - FOOD" in the conditions of quarantine restrictions. The subject of research - theoretical and practical aspects of the organization of innovation management LLC "SILPO - FOOD". The object of research is the processes of improving innovation management at the enterprise LLC "SILPO - FOOD" in the conditions of quarantine restrictions. | en_US |