Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Жук, А. С. | |
dc.date.accessioned | 2022-02-11T07:23:56Z | |
dc.date.available | 2022-02-11T07:23:56Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25388 | |
dc.description | Жук, А. С. Проєкт пекарні з установкою 3-х ротаційних печей «Kumkaya Lider 140», який передбачає замішування тіста в машинах періодичної дії «DIOSNA» : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / А. С. Жук ; керівник роботи О. Л. Гуменюк ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 67 с. | en_US |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі наведені розрахунки продуктивності та потужності печей, пофазних та виробничих рецептур, норми витрати сировини. В технологічних процесах, що пропонуються проектом, застосовані сучасні технології виробництва хлібобулочних виробів. Наведено обґрунтування заходів з виробництва масових сортів хліба та булочних виробів за традиційних способів приготування тіста. Обґрунтовано технохімічний контроль та охорона праці на підприємстві. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | проєкт | en_US |
dc.subject | пекарня | en_US |
dc.subject | ротаційна піч «Kumkaya Lider 140» | en_US |
dc.subject | замішування тіста | en_US |
dc.subject | машина періодичної дії «DIOSNA» | en_US |
dc.subject | project | en_US |
dc.subject | bakery | en_US |
dc.subject | rotary kiln "Kumkaya Lider 140" | en_US |
dc.subject | kneading the dough | en_US |
dc.subject | machine of periodic action "DIOSNA" | en_US |
dc.title | Проєкт пекарні з установкою 3-х ротаційних печей «Kumkaya Lider 140», який передбачає замішування тіста в машинах періодичної дії «DIOSNA» | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.description.abstractalt1 | The qualification work of the student provides calculations of productivity and capacity of furnaces, phase and production formulations, consumption standards of raw materials. In the technological processes proposed by the project, modern technologies of production of bakery products are applied. Substantiation of measures for the production of mass varieties of bread and bakery products according to traditional methods of dough preparation is given. Technochemical control and labor protection at the enterprise is justified. | en_US |