IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Проєкт пекарні з установкою 3-х ротаційних печей «Kumkaya Lider 140», який передбачає замішування тіста в машинах періодичної дії «DIOSNA»

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Жук, А. С.
dc.date.accessioned 2022-02-11T07:23:56Z
dc.date.available 2022-02-11T07:23:56Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/25388
dc.description Жук, А. С. Проєкт пекарні з установкою 3-х ротаційних печей «Kumkaya Lider 140», який передбачає замішування тіста в машинах періодичної дії «DIOSNA» : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / А. С. Жук ; керівник роботи О. Л. Гуменюк ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 67 с. en_US
dc.description.abstract У кваліфікаційній роботі наведені розрахунки продуктивності та потужності печей, пофазних та виробничих рецептур, норми витрати сировини. В технологічних процесах, що пропонуються проектом, застосовані сучасні технології виробництва хлібобулочних виробів. Наведено обґрунтування заходів з виробництва масових сортів хліба та булочних виробів за традиційних способів приготування тіста. Обґрунтовано технохімічний контроль та охорона праці на підприємстві. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject проєкт en_US
dc.subject пекарня en_US
dc.subject ротаційна піч «Kumkaya Lider 140» en_US
dc.subject замішування тіста en_US
dc.subject машина періодичної дії «DIOSNA» en_US
dc.subject project en_US
dc.subject bakery en_US
dc.subject rotary kiln "Kumkaya Lider 140" en_US
dc.subject kneading the dough en_US
dc.subject machine of periodic action "DIOSNA" en_US
dc.title Проєкт пекарні з установкою 3-х ротаційних печей «Kumkaya Lider 140», який передбачає замішування тіста в машинах періодичної дії «DIOSNA» en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 The qualification work of the student provides calculations of productivity and capacity of furnaces, phase and production formulations, consumption standards of raw materials. In the technological processes proposed by the project, modern technologies of production of bakery products are applied. Substantiation of measures for the production of mass varieties of bread and bakery products according to traditional methods of dough preparation is given. Technochemical control and labor protection at the enterprise is justified. en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу