dc.contributor.author |
Панасенко, В. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2022-02-11T09:31:17Z |
|
dc.date.available |
2022-02-11T09:31:17Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/25393 |
|
dc.description |
Панасенко, В. М. Проєкт хлібозаводу з установкою 3-х пічно-механізованих ліній А2- ХПК із виробництва пшенично-житніх подових сортів, батонних виробів та бубличних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / В. М. Панасенко ; керівник роботи О. Л. Гуменюк ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 120 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
У кваліфікаційній роботі представлений проєкт хлібозаводу з установкою 3-х поточно-механізованих ліній А2-ХПК із виробництва пшенично-житніх подових сортів хліба, батонних виробів та бубличних виробів. В роботі наведені розрахунки продуктивності та потужності печей, пофазних та виробничих рецептур запропонованого асортименту виробів, норми витрати сировини. Наведено обґрунтування заходів з виробництва масових сортів хліба та бубличних виробів за традиційних способів приготування тіста. Обґрунтовано технохімічний контроль та охорона праці на підприємстві. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів |
en_US |
dc.subject |
проєкт |
en_US |
dc.subject |
хлібозавод |
en_US |
dc.subject |
установка |
en_US |
dc.subject |
пічно-механізована лінія А2- ХПК |
en_US |
dc.subject |
виробництво |
en_US |
dc.subject |
пшенично-житні подові сорти |
en_US |
dc.subject |
батонні вироби |
en_US |
dc.subject |
бубличні вироби |
en_US |
dc.subject |
project |
en_US |
dc.subject |
bakery |
en_US |
dc.subject |
installation |
en_US |
dc.subject |
furnace-mechanized line A2-COD |
en_US |
dc.subject |
production |
en_US |
dc.subject |
wheat-rye hearth varieties |
en_US |
dc.subject |
loaf products |
en_US |
dc.subject |
bagel products |
en_US |
dc.title |
Проєкт хлібозаводу з установкою 3-х пічно-механізованих ліній А2-ХПК із виробництва пшенично-житніх подових сортів, батонних виробів та бубличних виробів |
en_US |
dc.type |
Thesis |
en_US |
dc.description.abstractalt1 |
In the qualification work of student the project of the bakery with the installation of 3 current-mechanized lines A2-HPK for the production of wheat-rye hearth varieties of bread, loaves and bagels was presented.
The paper presents calculations of productivity and capacity of furnaces, phase and production recipes of the proposed range of products, consumption rates of raw materials. The substantiation of measures for the production of mass varieties of bread and bagels using traditional methods of dough preparation is given.
Technochemical control and labor protection at the enterprise are substantiated. |
en_US |