IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Проєкт хлібозаводу з установкою 3-х пічно-механізованих ліній А2-ХПК із виробництва пшенично-житніх подових сортів, батонних виробів та бубличних виробів

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Панасенко, В. М.
dc.date.accessioned 2022-02-11T09:31:17Z
dc.date.available 2022-02-11T09:31:17Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/25393
dc.description Панасенко, В. М. Проєкт хлібозаводу з установкою 3-х пічно-механізованих ліній А2- ХПК із виробництва пшенично-житніх подових сортів, батонних виробів та бубличних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / В. М. Панасенко ; керівник роботи О. Л. Гуменюк ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 120 с. en_US
dc.description.abstract У кваліфікаційній роботі представлений проєкт хлібозаводу з установкою 3-х поточно-механізованих ліній А2-ХПК із виробництва пшенично-житніх подових сортів хліба, батонних виробів та бубличних виробів. В роботі наведені розрахунки продуктивності та потужності печей, пофазних та виробничих рецептур запропонованого асортименту виробів, норми витрати сировини. Наведено обґрунтування заходів з виробництва масових сортів хліба та бубличних виробів за традиційних способів приготування тіста. Обґрунтовано технохімічний контроль та охорона праці на підприємстві. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject проєкт en_US
dc.subject хлібозавод en_US
dc.subject установка en_US
dc.subject пічно-механізована лінія А2- ХПК en_US
dc.subject виробництво en_US
dc.subject пшенично-житні подові сорти en_US
dc.subject батонні вироби en_US
dc.subject бубличні вироби en_US
dc.subject project en_US
dc.subject bakery en_US
dc.subject installation en_US
dc.subject furnace-mechanized line A2-COD en_US
dc.subject production en_US
dc.subject wheat-rye hearth varieties en_US
dc.subject loaf products en_US
dc.subject bagel products en_US
dc.title Проєкт хлібозаводу з установкою 3-х пічно-механізованих ліній А2-ХПК із виробництва пшенично-житніх подових сортів, батонних виробів та бубличних виробів en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 In the qualification work of student the project of the bakery with the installation of 3 current-mechanized lines A2-HPK for the production of wheat-rye hearth varieties of bread, loaves and bagels was presented. The paper presents calculations of productivity and capacity of furnaces, phase and production recipes of the proposed range of products, consumption rates of raw materials. The substantiation of measures for the production of mass varieties of bread and bagels using traditional methods of dough preparation is given. Technochemical control and labor protection at the enterprise are substantiated. en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу