IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей А2-ХПК-25 для хлібобулочних виробів та печі ПИК-8 для виробництва соломки, який передбачає безперервний цикл виробництва

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Сусло, Я. Р.
dc.date.accessioned 2022-02-11T09:56:49Z
dc.date.available 2022-02-11T09:56:49Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/25396
dc.description Сусло, Я. Р. Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей А2-ХПК-25 для хлібобулочних виробів та печі ПИК-8 для виробництва соломки, який передбачає безперервний цикл виробництва : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Я. Р. Сусло ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 50 с. en_US
dc.description.abstract У кваліфікаційній роботі представлений проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей А2-ХПК-25 для хлібобулочних виробів та печі ПИК-8 для виробництва соломки, який передбачає безперервний цикл виробництва. В роботі наведені розрахунки продуктивності та потужності печей, пофазних та виробничих рецептур запропонованого асортименту виробів, норми витрати сировини. Наведено обґрунтування заходів з виробництва масових сортів хліба та бубличних виробів за традиційних способів приготування тіста. Обґрунтовано технохімічний контроль та охорона праці на підприємстві. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject проєкт en_US
dc.subject хлібозавод en_US
dc.subject установка en_US
dc.subject піч А2-ХПК-25 en_US
dc.subject хлібобулочні вироби en_US
dc.subject піч ПИК-8 en_US
dc.subject виробництво соломки en_US
dc.subject виробництво en_US
dc.subject project en_US
dc.subject bakery en_US
dc.subject installation en_US
dc.subject furnace A2-COD-25 en_US
dc.subject baked goods en_US
dc.subject PEAK-8 furnace en_US
dc.subject straw production en_US
dc.subject production en_US
dc.title Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей А2-ХПК-25 для хлібобулочних виробів та печі ПИК-8 для виробництва соломки, який передбачає безперервний цикл виробництва en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 In the qualification work of the student the project of the bakery with the installation of 2 ovens A2-HPK-25 for bakery products and the oven PIK-8 for the production of straw, which provides a continuous production cycle. The paper presents calculations of productivity and capacity of furnaces, phase and production recipes of the proposed range of products, consumption rates of raw materials. The substantiation of measures for the production of mass varieties of bread and bagels using traditional methods of dough preparation is given. Technochemical control and labor protection at the enterprise are substantiated. en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу