IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Проєкт хлібозаводу з установкою 3-х печей ФТЛ-2, який передбачає безперервне виробництво хлібобулочних та бубличних виробів

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Тімофєєва, Д. В.
dc.date.accessioned 2022-02-11T10:09:37Z
dc.date.available 2022-02-11T10:09:37Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/25397
dc.description Тімофєєва, Д. В. Проєкт хлібозаводу з установкою 3-х печей ФТЛ-2, який передбачає безперервне виробництво хлібобулочних та бубличних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Д. В. Тімофєєва ; керівник роботи О. Л. Гуменюк ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 56 с. en_US
dc.description.abstract У кваліфікаційній роботі представлений проєкт хлібозаводу з установкою 3-х печей ФТЛ-2, що передбачає безперервне виробництво хлібобулочних та бубличних виробів. В роботі наведені розрахунки продуктивності та потужності печей, пофазних та виробничих рецептур запропонованого асортименту виробів, норми витрати сировини. Наведено обґрунтування заходів з виробництва масових сортів хліба та бубличних виробів за традиційних способів приготування тіста. Обґрунтовано технохімічний контроль та охорона праці на підприємстві. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject проєкт en_US
dc.subject хлібозавод en_US
dc.subject піч ФТЛ-2 en_US
dc.subject виробництво хлібобулочних виробів en_US
dc.subject сировина en_US
dc.subject project en_US
dc.subject bakery en_US
dc.subject FTL-2 furnace en_US
dc.subject production of bakery products en_US
dc.subject raw en_US
dc.title Проєкт хлібозаводу з установкою 3-х печей ФТЛ-2, який передбачає безперервне виробництво хлібобулочних та бубличних виробів en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 In the qualification work of the student the project of the bakery with the installation of 3 FTL-2 ovens is presented, which provides for the continuous production of bakery and bagel products. The paper presents calculations of productivity and capacity of furnaces, phase and production recipes of the proposed range of products, consumption rates of raw materials. The substantiation of measures for the production of mass varieties of bread and bagels using traditional methods of dough preparation is given. Technochemical control and labor protection at the enterprise are substantiated. en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу