Короткий опис(реферат):
Першими трьома цілями у сфері сталого розвитку визначені наступні: подолання бідності; подолання голоду, досягнення продовольчої безпеки, поліпшення харчування і сприяння сталому розвитку сільського господарства; забезпечення здорового способу життя та сприяння благополуччю для всіх у будь-якому віці . Аграрний сектор і харчова промисловість прямо пов’язані з кожною указаною метою, адже продукція галузі входить до списку життєво-необхідних товарів для кожної людини, а якість харчування прямо впливає на здоров’я.
Суть розробки, основні результати:
Повна, С. В. Стратегічні напрями розвитку аграрного сектора та харчової промисловості України в контексті реалізації цілей сталого розвитку / С. В. Повна // Сталий розвиток суспільства: концептуальні та практичні аспекти : зб. матеріалів І Міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Рівне,11 черв. 2021 р.). - Рівне, 2021. - С. 81-86.