Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Денисенко, Т. М. | |
dc.date.accessioned | 2022-06-16T06:45:42Z | |
dc.date.available | 2022-06-16T06:45:42Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25470 | |
dc.description | Харчові продукти. Зерноборошняні товари : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для здобувачів першого освіт. рівня «бакалавр» за спец. 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність», освіт. програми “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” всіх форм навчання / уклад. Т. М. Денисенко. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022. – 42 с. | en_US |
dc.description.abstract | Лабораторна робота передбачає надбання майбутніми фахівцями необхідних знань щодо асортименту, споживних властивостей, вимог до якості зерноборошняних товарів, а також технології їх виробництва і методів перевірки якості. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» | en_US |
dc.title | Харчові продукти. Зерноборошняні товари : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого освітнього рівня «бакалавр» за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» всіх форм навчання | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |