Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Геращенко, І. В. | |
dc.contributor.author | Ганєєва Т.В., / | |
dc.date.accessioned | 2022-07-04T09:15:22Z | |
dc.date.available | 2022-07-04T09:15:22Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25649 | |
dc.description | Геращенко, І. В. Оцінка конкурентоспроможності товарів на прикладі цукерок «Ромашка» / І. В. Геращенко ; наук. кер. Т. В. Ганєєва // Юність науки – 2021: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 25-26 берез. 2021 р.) : у 2-х ч. Ч. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 269-271. | en_US |
dc.description.abstract | Метою даної роботи є дослідження конкурентоспроможності зразків харчових продуктів та оцінка зацікавленості споживачів у товарі. У якості об’єкта дослідження було обрано три зразки цукерок однакової рецептури різних виробників: «Ромашка» від Рошен, Світоч та Конті. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.subject | товар | en_US |
dc.subject | цукерки «Ромашка» | en_US |
dc.title | Оцінка конкурентоспроможності товарів на прикладі цукерок «Ромашка» | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |