Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Нодія, Є. Р. | |
dc.contributor.author | Шабардіна, Ю. В. | |
dc.date.accessioned | 2022-07-11T17:27:21Z | |
dc.date.available | 2022-07-11T17:27:21Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25732 | |
dc.description | Нодія, Є. Р. Міжнародні стандарти готельного обслуговування в Україні / Є. Р. Нодія ; наук. кер. Ю. В. Шабардіна // Юність науки – 2021: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 25-26 берез. 2021 р.) : у 2-х ч. Ч. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 394-395. | en_US |
dc.description.abstract | З досвіду різних країн світу, найкращу якість обслуговування можна досягти завдяки стандартизації, адже ця методика контролю є досить ефективною, і керівництво і персонал готельного підприємства докладають максимальних зусиль до покращення показників якості обслуговування. Стандартизація готельного обслуговування сприяє підвищенню якості, а також є засобом захисту інтересів споживачів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» | en_US |
dc.subject | Міжнародні стандарти | en_US |
dc.subject | готельне обслуговування | en_US |
dc.title | Міжнародні стандарти готельного обслуговування в Україні | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |