ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Пономарчук, А. П.
dc.contributor.author Тимошенко, О. П.
dc.date.accessioned 2022-07-12T08:56:51Z
dc.date.available 2022-07-12T08:56:51Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/25750
dc.description Пономарчук, А. П. Підготовка винограднику до зимівлі / А. П. Пономарчук ; наук. керівник О. П. Тимошенко // Новітні технології сучасного суспільства (НТСС-2021) : ІІ Міжнародна науково-практична конференція (м. Чернігів, 17 грудня 2021 р.) : тези доповідей : у 2 ч. Ч. I. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. - С. 63-64. en_US
dc.description.abstract Сьогодні виноградники зазнають шаленої популярності у світі, а площі під виноградниками з кожним роком збільшуються, що свідчить про високий попит та рентабельність культури. Ягоди винограду реалізують як в свіжому вигляді, так і в переробленому (ізюм, вино, соки, компоти, винний оцет, компоти, маринади, та ін.) en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.subject виноградник en_US
dc.title Підготовка винограднику до зимівлі en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу