IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Фактори, що впливають на вибір закладу ресторанного господарства споживачем

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Касьянова, Є. Р.
dc.contributor.author Алєшугіна, Н. О.
dc.date.accessioned 2022-07-12T11:18:33Z
dc.date.available 2022-07-12T11:18:33Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/25759
dc.description Касьянова, Є. Р. Фактори, що впливають на вибір закладу ресторанного господарства споживачем / Є. Р. Касьянова ; наук. керівник Н. О. Алєшугіна // Новітні технології сучасного суспільства (НТСС-2021) : ІІ Міжнародна науково-практична конференція (м. Чернігів, 17 грудня 2021 р.) : тези доповідей : у 2 ч. Ч. I. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 86-87. en_US
dc.description.abstract У нинішніх досить жорстких умовах ведення ресторанного бізнесу, підприємці повинні чітко розуміти, у чому їхні конкурентні переваги, чим можна викликати зацікавлення споживача. Ресторанне господарство має значну кількість параметрів, що є важливими у визначенні рівня конкурентоспроможності того чи іншого підприємства. Що стосується споживача, то він обирає заклад, виходячи з певних критеріїв. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.subject ресторани en_US
dc.title Фактори, що впливають на вибір закладу ресторанного господарства споживачем en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу