dc.contributor.author |
Буяльська, Н. П.
|
|
dc.contributor.author |
Цибуля, С. Д.
|
|
dc.contributor.author |
Денисова, Н. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2022-10-03T10:04:08Z |
|
dc.date.available |
2022-10-03T10:04:08Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/26080 |
|
dc.description |
Охорона навколишнього середовища : метод. вказівки до самост. роботи для здобувачів вищ. освіти першого (бакалавр.) рівня спец. 181 «Харчові технології» / уклад.: Н. П. Буяльська, С. Д. Цибуля, Н. М. Денисова. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 74 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою вивчення дисципліни «Охорона навколишнього середовища» є формування у здобувачів вищої освіти (ЗВО) зі спеціальності «Харчові технології» прагнення до збереження навколишнього середовища; системи знань про основні закономірності взаємодії людини, суспільства і природи; особливості впливу антропогенних факторів на природне середовище; методи управління процесами природокористування; основні концепції захисту довкілля; основні напрями і методи знешкодження шкідливих викидів; утилізацію відходів в харчовій промисловості; ознайомлення з лабораторною технікою, яка застосовується для екологічних досліджень.
В методичних вказівках для самостійної роботи з дисципліни «Охорона навколишнього середовища» наводяться методики розрахунків інтенсивності викидів шкідливих речовин; екологічних збитків за забруднення навколишнього середовища, розмірів шкоди внаслідок забруднення земель тощо. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.title |
Охорона навколишнього середовища : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |