IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Буяльська, Н. П.
dc.contributor.author Денисова, Н. М.
dc.contributor.author Челябієва, В. М.
dc.date.accessioned 2022-10-03T10:48:00Z
dc.date.available 2022-10-03T10:48:00Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/26085
dc.description Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : метод. вказівки до самост. роботи для здобувачів вищ. освіти першого (бакалавр.) рівня спец. 181 «Харчові технології» / уклад.: Н. П. Буяльська, Н. М. Денисова, В. М. Челябієва. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 92 с. en_US
dc.description.abstract Методичні рекомендації для самостійної роботи з дисципліни «Технологія води та водопідготовки харчових виробництв» складено на основі відповідної робочої програми. У методичні рекомендації включені питання, які доповнюють матеріал, що розглядається на лекційних та лабораторних заняттях. До них належать: «Хімічний склад природних вод», «Використання відстоювання у водопідготовці», «Очищення води фільтруванням», «Використання методу коагуляції у технології водопідготовки», «Іонообмінний метод очищення води», «Дегазація води», «Дезінфекція води». У методичні рекомендації включені теоретичні відомості з відповідної теми, алгоритми вирішення типових завдань, а також завдання для самостійного виконання. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.title Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу