Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Чорна, К. В.![]() |
|
dc.contributor.author | Ремньова, Л. М.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2022-10-04T13:27:50Z | |
dc.date.available | 2022-10-04T13:27:50Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26127 | |
dc.description | Чорна, К. В. Нові виклики в управлінні персоналом підприємств ресторанного бізнесу в умовах глобальної пандемії / К. В. Чорна ; наук. кер. Л. М. Ремньова // Юність науки – 2021: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 25-26 берез. 2021 р.) : у 2-х ч. Ч. 2. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 509-510. | en_US |
dc.description.abstract | Управлінцям та власникам ресторанного бізнесу варто пам’ятати, що команда – це серце ресторанів, а безпека та благополуччя співробітників є головними пріоритетами в прийнятті рішень. Для подолання всіх тих проблем, які актуалізувались в період глобальної пандемії, необхідно організувати роботу таким чином, щоб персонал відчував себе захищеним та потрібним, прагнув працювати на успіх компанії, перетворювати непередбачувані виклики нового часу у конкурентні переваги та розуміти важливість використання нових сучасних технологій. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | управління персоналом | en_US |
dc.subject | підприємствo | en_US |
dc.subject | ресторанний бізнес | en_US |
dc.subject | пандемія | en_US |
dc.title | Нові виклики в управлінні персоналом підприємств ресторанного бізнесу в умовах глобальної пандемії | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |