Короткий опис(реферат):
В роботі досліджено процес оцінки конкурентоспроможності готельних послуг. Використовуються методи бальних оцінок, бальних оцінок з урахуванням значущості показників і інженерного прогнозування. Найефективнішим є метод інженерного прогнозування, який дозволяє з більшою точністю врахувати значущість окремих показників і їх вплив на інтегральний показник конкурентоспроможності; знижує рівень використання умовних кількісних оцінок; дає можливість використовувати інформацію, одержану від споживачів послуг.
Суть розробки, основні результати:
Левицька, О. М. Сучасний аналіз оцінки конкурентоспроможності готельних послуг / О. М. Левицька // Бухгалтерський облік, оподаткування, аналіз і аудит: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : тези доповідей VІІІ Міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Чернігів, 25 листопада 2022 р.). – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 67-69.