Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кальченко, В. В.![]() |
|
dc.contributor.author | Пасов, Г. В.![]() |
|
dc.contributor.author | Замай, Ж. В.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2022-12-02T11:18:29Z | |
dc.date.available | 2022-12-02T11:18:29Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26301 | |
dc.description | Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : методичні вказівки виконання лабораторних робіт з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Харчові технології” / Укл. : В. В. Кальченко, Г. В. Пасов, Ж. В. Замай. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022. – 51 с. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.title | Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : методичні вказівки виконання лабораторних робіт з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Харчові технології” | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |